Activitate

Property Management

Activitatea de Property Management este dedicata gestionarii si promovarii imobilelor din portofoliu prin masuri de valorizare si rationalizare a patrimoniului imobiliar

Mecanica Fina ia masuri pentru a maximiza rentabilitatea activelor imobiliare si de crestere a valorii lor prin dezvoltarea si controlul investitiilor, venituri din chirii si a costurilor de mentenanta.

Agricultura

Mecanica Fina decide sa investeasca in agricultura datorita potentialului agricol din Romania si datorita oportunitatii de a cultiva domenii mari de o calitate excelenta. Solul este bogat in cernoziom, un tip de teren fertil prezent doar in cateva zone ale Europei, ale Chinei si Statelor Unite ale Americii.

Pentru a face recolta, natura trebuie sprijinita prin investitii semnificative in tehnologie, ceea ce reduce costurile, creste productivitatea si imbunatateste calitatea terenurilor. Din acest motiv Mecanica Fina impreuna cu Itagra SA investeste in tehnologie punctand inovatia si productia de cereale destinate bio-energiei.

Pentru mai multe infomatii referitoare la activitatea Sc Itagra SA va invitam sa vizitati site-ul www.itagra.ro

Campus Est

Campus Est, camin studentesc privat situat in Bucuresti, este deschis de curand si ofera conditii moderne de cazare si de studiu.

Pentru mai multe informatii: http://www.campusest.ro