Consiliul de administratie

Consiliul de administratie

– Actionariat

MOL INVEST S.A. ORC: J40/969/2001 CUI: 13671261
Alti actionari (Tip lista)

– Consiliul de administratie

Sergio Mollo – Preşedinte –Director General

Anul nașterii: 1956

Data de la care deține poziția:decembrie 2007 –prezent

Studii tehnico-economice superioare

Are o experiență de 26 de ani  în afaceri si management si este  responsabil de conducerea strategiei companiei și de asigurarea intereselor acționarilor. Stabileste  obiective și direcții pentru dezvoltarea companiei, luând decizii cruciale pentru creșterea valorii acțiunilor și menținerea conformității cu reglementările pieței de capital. Rolul său principal este de a asigura transparența, bună guvernanță și performanța pe termen lung a societății.

Mollo Giuseppe Alessandro – Administrator

Anul nasterii: 1988

Data la care detine pozitia decembrie 2007-prezent

Studii economice in Italia si Elvetia

Impreuna cu ceilalti membrii ai consilului de administratie stabileste  direcția strategică a companiei pentru a îndeplini obiectivele financiare și operaționale. Supravegheaza cu atenție riscurile  financiare și strategile de gestionare a acestora, adaptate schimbărilor din mediul de afaceri.

Mollo Simona – Administrator

Anul nasterii: 1989

Data la care detine pozitia decembrie 2007-prezent

Studii economice in Italia si Elvetia

Implementeaza politici și practici de guvernanță corporativă care au ca scop o creștere semnificativă a încrederii investitorilor și la o performanță constantă a acțiunilor.Impreuna cu ceilalti membrii ai consilului de administratie stabileste  direcția strategică a companiei pentru a îndeplini obiectivele financiare și operaționale. Supravegheaza cu atenție riscurile  financiare și strategile de gestionare a acestora, adaptate schimbărilor din mediul de afaceri.

Share this post

Lasă un răspuns